Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Invest with A3union.com??

March 11, 2007

I already invest at that A3union.com..

YOu only need $5 for investment and get paid for 2 days only..

Thats a good site and i think you need to try it first..i got paid already.

09.03.2007 14:10:08 Investment payment: $ 7.11 USD (deposit: 1)
09.03.2007 16:10:11 Investment payment: $ 20.32 USD (deposit: 2)
0.03.2007 20:43:21 Referral payment : ($1.51)
11.03.2007 03:20:31 E-gold withdrawal: (account: 2636069)($28.96 USD)
11.03.2007 03:33:18 New contract created: 1 ($25.10)

The bold word..i make a new contract from that site..if you all really want to join..why not join now??

Click this if you want to go to that site..

http://a3union.com/?id=800011271

Just try it..i got 2 referrals..
1. invest $5
2. invest $65

So..its really a good investment.. Just test it right now !!

Accaunt E-gold aku kena Hacked !

January 31, 2007

OK..ada berita tak baik hari ini dan membuatkan aku terasa sangat bengang sangat. SOmeone who stolen my money from my e-gold. Its happen this night and make me feel angry.

Aku bengang betul dengan Sape yang curik e-gold aku. Memang nak kena di ajar dan benda nih dah wat aku rasa bengang gila Dan yang pasti aku akan cari malaun yang cuba curik duit aku. Aku tahu dia  dah berjaya..dan aku akan sebarkan akaun e-gold dia. Walaupun tak banyak pun duit dalam akaun aku tu..$5.24 dollar je hilang tapi dah buat aku bengang gila. Terpaksa aku tukar pasword dan aku akan create akaun e-gold baru untuk mengelakkan langkah keselamtan.

So, anda semua ada pengalaman ini? AKu sayang nak buang accaunt aku ini sebab accaunt nih aku dah create sejak 3 tahun lepas. Dan aku sayang benar..Tapi ada mangkuk ayun yang membuatkan aku bengang gila. Terpakse aku melakukan penyiasatan 2 peringkat..

Tak apalah..duit tak halal. AKu tak kesah duit aku hilang. Tapi jangan bagi aku susah. Itu je. Ko akan dapat balasan ko nanti. Tahulah ko nanti..ko akan rasa apa yang aku dah rasa hari ini..TUhan itu maha Adil dan Saksama..Mungkin ini juga balasan aku wat banyak sangat dosa. Tapi aku ada perasaan dan aku rasa marah..Terpakse aku ubah banyak program yang aku join..Tak apalah..keranamu Malaysia !

Forum Baru – Paid to post

January 28, 2007

Aku sedang buat satu forum yang berbayar Khas untuk Umat Malaysia. Orang dari Negara lain tak dapat nak join dan aku perlukan beberapa moderator untuk control site ini. Walaupun aku tahu tak ramai yang ada buka site ini. Aku mempertaruhkan masa aku selama 2 bulan untuk mencuba dalam site ini.

Sayugia aku sedang sibuk menguruskan tentang forum itu dan masih sedang pening kepala nak setelkan masalah itu. Setelah siap, aku akan buka site dan releasekan forum tersebut. Korang tunggu pada masa yang sesuai saja. Aku akan beritahu pada waktu dan keadaan. Harap2 tak ada masalah pada waktu itu.

Walaupun bayaran mungkin agak rendah. Tapi aku cuba juga buat.. Yang pasti, bayaran dia dalam Ringgit Malaysia. Menarik bukan dan aku akan buat pembayaran melalui beberapa cara. Apa dia? Tunggu dan natikan..

What can i said..

January 27, 2007

Aku tak dapat nak kata apa-apa, blog ini mungkin akan diupdated lambat berbanding blog2 aku yang lain. HArap maaf kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkanEbook percuma aku tu. Akan ada update terbaru tentang Ebook AUS dan Ebook Mylot. Buat masa sekarang aku cuma release 2 Ebook untuk tatapan korang..

harga terbaru untuk setiap Ebook adalah seperti dibawah. Harap maklum. Ebook itu cuma pengenalan dan penerangan yang agak terperinci. Aku tak janjikan korang boleh dapat jadi jutawan dengan ebook itu, tapi ebook itu dapat beri panduan dan tips2 yang berguna untuk menjalankan perniagaan internet atau mencarai duit secara online di internet.

Ebook Adsense Untuk Student = RM30

Ebook 5 Tips Rahsia Mylot = RM16

Promosi : Beli Ebook AUS + Ebook Mylot = RM37

( Hanya untuk dalam masa sebulan. 28 Februari 2007 adalah tarikh luput tawaran ini)

Selain itu, jika anda hendak Ebook Percuma tentang Adsense, anda boleh terus email kat titaniumhijau@gmail.com. Wat cara macam biasa..aku tak suka nak promosi besar-besaran. Tapi sesiapa yang berminat, boleh hubungi aku kat no hp nih : 019-2009289. SMs je, aku jarang terima call..tapi nak call pun boleh jugak. Janji bukan aku yang call..

Ok. aku baru je tukar template baru. Best tak? Hehe..rasa cam best plak guna wordpress nih..Ok.

Ps : Maklumat tentang Mylot dan lain-lain. Boleh gi kat blog Petua Mylot aku ni.

Pss : Ok. Akum..aku akan setat posting seminggu 4 kali kalau boleh..

Don’t Lie, Please My Dear..

October 16, 2006

For my advice today, please don’t ever do one lie in your life. If you do even one, trust me, you will do that bad thing again. See, i know anybody in this world, must be in one year, you lie..u lie to your mum, your dad. You lie to another people and do that thing everyday. Trust me, sometimes you happy when u lied to some people. But please trust me another thing, you heart was crying when you do that lying..

When somebody lie..their heart was crying. Maybe you never hear that sound. But , if you concentrate, I confident..You hear that sad sound. Trust me and trust your heart.In this life, heart must be not hurt..If you do that lying again, it will crying every single lying you do..especially to someone you love..

One think about lying people. When someone trying lying to you, see their eyes..If the eyes not moving around when he or she talk to you. He tell the true, but if NOT, trust me, them try to to lie or cheat you..

Please, don’t ever lie. I know is hurt to never a lie. But will you try it ?

Try it..try never do a single a lie in one weeks. Something good will be happen in your life..Try it and show me..

How to start adsense?

September 13, 2006

ok..kali ini aku akan beritahu secara rawak tentang adsense. Mungkin ada yang masih keliru lagi tentang adsense. Nasihat aku, korang wat asignment sikit tentang adsense. Jangan harap orang dok asik suap je. Nak menda free je. Dan aku tidak nafikan aku pun suka menda free. Bab makan, memang aku tak tolak kalau free. Sedap lagi tu. Orang kata, benda free ni bagus, sedap !!

Untuk memulakan adsense, pertamanya anda kena tahu asas internet. Asas menggunakan internet. Jangan tak tau ada yang berkobar-kobar nak buat adsense, nak buat duit melalui internet. Tapi asas internet mahupun asas menggunakan komputer, habuk pun tarak..apa macam sikalang? Dan tidak kejam aku katakan, tak ramai umat melayu kat malaysia ni tahu apa itu internet dan dan tahu macam mana menggunakannya. Maka disinilah letaknya fungsi forum-forum dan blog yang menerangkan bagaimana internet itu berjalan dan sistem operasinya.

Hah ? Mesti dah ramai yg pening kepala. APala yang aku cakap ni. Tu orang yang tak tau. Kami yang dah tau nih..nak tips..nak cara camna nak dapat duit dari internet. Bagitahula cepat. Ni intro panjang sangat pehal ??

Sabar kawan..ilmu tu banyak. Kita kena belajar satu-satu. Tapi ada satu masa kita kena tamak ilmu. Nak belajar semua. Nak cedoksegala ilmu kat setiap blog dengan forum. Sabar, tak ke mana semua tu. Sila dapatkan ebook percuma yg bakal release dalam bulan ini juga. Tarikhnya mungkin ada segelintir yang sudah tahu..harap tidak menganggu kesabaran anda..ebook percuma itu sebahagian daripada ebook ‘adsense untuk student’ yg masih dalam proses pembaikpulihan..harap korang semua dapat bersabar.

Ok..dipendekkan cerita. Anda dah tau macamana nak guna komputer. DAh ada sambungan internet. Tak kiralah dial up atau broadband. Tapi still tak tahu memulakannya..ada 2 cara pantas. Anda berguru atau anda mencari buku panduan. So, pilihan di tangan anda.

Jika berguru, bergurulah kepada yang memang pandai. Yang boleh membantu kita.Contoh macam zul smartusaha, irfan khairi, sham raja adsense, shuth (saudagar.com.my) dan sebagainya. Ini antara usahawan internet yang sedang meningkat sekarang. Rata-rata sudah kenal siapa mereka.

Satu point penting, anda mesti ada email. Jangan anda rasa pelik jika ada segelintir di kalangan pelajar ipta/ipts tidak tahu apa itu email adn cara untuk menggunakannya. Ini tidak mustahil.. Dan itu yang dikesali sekarang. Kerana mereka mengabaikan kebaikan yang mampu memberikan kemudahan terpantas kepada mereka. Tetapi rata-rata, student sekarang, tak nampak bukan?

Tepuk dada, dada siapa yang sakit ?

Hello world!

August 24, 2006

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!