Archive for the ‘silat cekak hanafi’ Category

Apa ada pada silat cekak hanafi

September 5, 2006

Ok..ada apa pada silat cekak hanafi ni? Asal ko asik cerita pasal silat je..buatlah pasal silat lain..martial lain..tai chi ke..taekwando ke..silambam ke..atau yg best2 sikit. Asyik-asyik silat je..

Em..itulah yang biasanya kita dengar kan ? Buat pengetahuan korang semua, bukan aku tak nak buat..tapi aku tak ada ilmu atau asas tentang self defense yg korang minta tu. Maaf sangat-sangatlah. Bukan sebab aku member silat cekak hanafi saja..ruang ini jugak akan aku muatkan pendapat dan komentar dari sumber yg boleh dipercayai..kebanyakkannya akan aku buat ulasan dari artikel yang bakal aku paparkan. HArap maklum. No question more, ok?

Baru-baru ni, kawan aku suruh aku buat website untuk kelab kami, alhamdulillah. Aku dah buat blog pasal kelab silat cekak hanafi untuk back up forum silat cekak hanafi ums. Dah siap pun..korang leh pergi melawat kalau ada masa.

Ok.apa sebenarnya yang ada pada silat cekak hanafi ni? Apa sejarah penubuhannya ? Dan apa yg best sangat pasal silat ni ? Inilah kebanyakkan jugak soalan yg aku dapat sejak buat blog tu..kebanyakkannya emel aku terus..aku bagi cadangan, korang terus je comment kat blog. Leh aku terus bagi jawapan. Yang aku dapat jawab, aku tolong jawab. Yang tak dapat jawab, aku cari jawapan sampai dapat. Tak dapat, aku ikhtiar jugak sampai dapat..asalkan korang puas ati..ok?

Forum silat cekak hanafi ums : Forum

Blog silat cekak hanafi ums : Blog