Archive for the ‘internet’ Category

Download FREE Report pun Boleh Dapat $1 Dollar?

April 9, 2007

Download free report..Try this one. Its just like The death of adsense report. You will get paid by downloading this free report.

HOw its works?

You will get $1 for every member/ referrals under you download that FREE REPORT. Its easy and i already get paid this month. I mean for March. And this chance still open in APril. Why not you take this chance too..

For Affiliate / referrals

IF you are a ‘CPA Cheat Sheet’ member. You need to refer 6 more people to move up to ‘Dominating Google Adwords – Leaked Chapter’ membership.
Of the users you referred, 4 confirmed and so you have earned a total of $4 in referral commissions.

To earn commission from this site, use this link to refer people to the site. If they join and confirm, you earn $1! If promoting via email, you must mask your affiliate URL.

Quote:
This is the proof payment. I got it from Paypal.

Apr. 4, 2007 Payment From iPromote Media Inc. Completed $4.00 USD   $0.00 USD   $4.00 USD

Business Name: iPromote Media Inc.
Email: webmaster@bulletbid.com

I got 4 referrals only.

Join in this link

Download Ebook

They already continue this in APril too. So..take this chance and promote this free report. Its paying us !! Wink

Quote:
Kalau ada diorang tanya pasal verified atau activation..

nih key dia : science

Type benda nih je..senang bukan?

YOu also can download this one..You will get $0.75 for every member under you download this ebook.

So. try this one too..

http://www.therockefellerfiles.com/?download=20545

I believe you must get this both FREE REPORT..

Advertisements

Hasil Yang Agak Lumayan

February 10, 2007

Ada berita baik dan perkara yang tak berapa sedap arinih..aku cerita perkara yang baik ajelah..Apa dia benda baik tu? Usaha aku membuahkan hasil. Aku dapat payment dari beberpa website. Walaupun agak rendah tapi agak membuahkan hasil setelah beberapa minggu bertungkus lumus membuat kerja yang nampak macam tak ada faedah langsung tapi at least aku dapat duit percuma dari internet..hasil dah nampak lah sekarang..ok..ni list senarai dari mana aku dapat duit..walaupun aku lambat update..tapi tu pun salah diorang..lambat masukkan duit ke e-gold aku. harap2 aku dapat rezeki lebih hingga hujung februari ni. nampak gaya aku kena 24 hours sampai hari khamis depan sebab, hanya sampai itu sajelah intternet kat rumah aku akan online 24 jam. Lepas itu akan berambus dari ruman no 9 ini..OK..nih list yg aku dah dapat tu..

1. Mylot ($31.12)
2. Thegreeennation forum ($4.00)
3. Hyipstalk.com ( $10.00)
5. Totalshares.com ($2.67)
6. Stable.com ($0.18)
7. Egoldtrust.com ($0.36)
8. Bidvertiser ($1.69)
9. sign-profit.com ($2.50)
10. look2earn ($0.24)

Ini je kot yang aku ingat. Nanti aku tengok balik. Patutnya dalam hujung bulan Januari hingga 8 Februari nih aku dapat banyak payment. Tapi lambat update. Nanti aku update semua benda yang aku dapat dari internet. Nampak macam kecik kan? Tapi berbaloilah dengan modal. FREE semuanya dan aku dapat dalam masa sebulan. Sebulan ini pun bukan hari2 aku wat..dan cukup akhir februari ini aku akan wat withdrawal ke Maybank aku..macam mana? Nanti aku bagitau caranya..

Kalau 2 hari yang lepas hati aku agak bercelaru..sekarang pun tgh bercelaru. Sakit di hati dan sakit di jantung sangat berbeza. Belum campur sakit kat otak lagi. aku tak tahu macam mana nak cakap. Aku tahu banyak penipuan dan banyak benda yang tidak diketahui oleh aku. Aku bersabar sahaja sekarang menantikan perkara sebenar terbongkar. aku tau dia cuba melindungi sesuatu..tak apa. hari itu akan tiba. daan aku pasti dia dan aku sedang berusaha ke hari itu. Aku pasti…aku percaya pada dia..Oklah..aku nak buat kerja sedikit. harap sangat dapat terus onlihe. tapi memandangkan badan aku bukan badan orang muda, terpakselah berusaha secara minimum. Tidak dapat macam dulu. Tapi aku cuba jugak..manalah tau kan. ada hasil jugak kadang2.

.http://www.emailcashpro.com

Ini program paid to read dari Singapore..

Review this Excellent Site !!

February 6, 2007

Aku ada satu benda nak beri kat korang. Korang nak tau dapat duit hanya melalui signiture korang? Dan terus masuk ke akaun E-gold korang. Aku ada satu site yang betul2 bayar member dia yang promote banner diorang kat signiture korang kat mana2 forum. Jika berminat, korang leh view kat sini..

Ok..2 banner ini merupakan sumber pendapatan aku. Korang boleh try cari information kat site diorang. Senang dan mudah. Aku akan letakkan bukti pembayaran yang aku dapat. Kerjanya senang, letak code dekat signiture korang dan biarkan je. Ada orang view je page, korang akan dapat duit. Berapa, korang join dulu..Nanti korang tau sendiri..


Komen dan Kritik Membina

January 31, 2007

Apa perasaan korang bila mendapat kritikan yang pedas masin punya dari kawan dan orang2 yang kita tak berapa kenal yang melakukan perbuatan sedemikian. Apakah juga yang anda fikirkan apabila ianya berlaku pada kwan anda?

Dalam 2,3 hari ini selepas aku membuat post untuk membuat satu forum yang berbayar. ramai yang memberi komen dan kritikan. Tak kiralah yang macam mengutuk dan yang membina. semua aku terima dengan hati terbuka. Dan aku harap, orang Malaysia dapat join forum tu sebabnya, hanya untuk orang Malaysia. Negara lain tak leh join. Sebab bayaran dia Only In Ringgit Malaysia. Bukan E-gold atau Paypal dan aku akan check setiap yang register dekat site tu..hoho. So korang tak leh nak kelengtong aku. hahah…

Yang paling aku takut bila aku buat nanti, rajin plak para2 hackers yang aku menggunakan kepandaian mereka. So, aku buat cara paling selamat dan paling tak membahayakan diri aku. Untuk tempoh percubaan, aku akan cuba membayar dalam tempoh 2 bulan. Jika berjaya..aku akan teruskan forum itu. Jika tidak..tak dapatlah den nak kata apa..Harap2 dapat support dari korang semua..

Oklah..tak dapat nak cakap banyak, sebab online kat cc ni. kalau kat rumah anytime boleh cakap. Tapi kat kedai ni..dah nak 3 jam aku dok sini. Panas dah kerusi ni..

Baik..kalau site dah approve dan boleh lunch..silala register dan buat post yang korang mampu..aku akan cuba wat yang terbaik untuk orang Malaysia memandangkan tak ada orang berani buat. So, aku buat..wat masa sekarang, tengah cari sponsor…Mana ek..plabur2 swisscash ni..sesiapa yang berminat nak jadi sponsor..Leh contact aku kat email private aku : titaniumhijau@gmail.com

Bah..akum.! 

Rahsia Bagaimana Anda dibayar HANYA dengan membuat Posting di forum

January 27, 2007

Ok. Aku akan bongkarkan sedikit rahsia selain Mylot dalam program Paid to post ini,. Walaupun ini masih baru bagi rakyat Malaysia dan ramai yang meragui website2 sebegini namun aku yakin sebahagian besar daripada website2 begini akan membayar ahlinya kerana aktif dalam forum mereka. Di sini aku letak beberapa forum yang aku sedang rancak menjalankan ujikaji. Korang boleh join atau tengok . Aku akan bagi sedikit review untuk setiap website.

Webmastersroom.com
antara yang paling best sekali aku join. Sebab dia punya bonus  refferals $6 dollar usd. Setiap post korang dibayar $0.08 dan setiap open post/thread korang dibayar $0.08 kalau aku tak silap. Korang boleh withdraw minimum sebanyak $2 kat akaun paypal korang. Tak lama lama lagi dah boleh withdraw tru e-gold. Tinggal tunggu masa je. Aku baru je join forum ni. Memang berbayar dan ramai yang dah terima bayaran. Nak join? Sila Register free kat sini Shades

Mylot
Ok. Ini yang paling bagus yang pernah aku Join setakat ini. Dan aku bakal dapat First payment aku. Korang pun nampak kan update setiap hari yang aku letak kat blog ini. Bayaran untuk setiap post dan open thread masih menjadi misteri. Sampai sekarang aku tak tahu nilai sebenar berapa kami di Mylot di bayar. Tapi ada satu tips untuk anda dapat banyak earning kat Mylot. Upload Gambar. Setiap gambar yang relevant akan diberi high paying dari Mylot. Aku pernah jumpa satu budak yang dapat bayaran $99.00++ dlm masa sebulan dalam mylot walaupun baru posting tak sampai 400 post. Ajaib kan? Macam mana dia buat tu.. Ok. Sebelum korang join forum2 berbayar yang lain. Jadikan Mylot sebagai sandaran pertama. Withdraw tru E-gold dan Paypal. Sila register Free kat sini Shades

Paidlots
Website atau forum ini baru saje bukak. Kiranya forum ini satu lagi produk dari anak syarikat Payposter. Aku tak join payposter. Aku tak minat saja. Itu saja.Jika aku terbuka hati nak join. Aku join..Di sini aku lupa macam mana pembayaran dia. Ada sistem karma lagi tu. Ada bank. Aku tak bape sure. Tapi aku suka features dan website ni. Clean dan sedap mata memandang. Setiap post 2 sen dan open thread 3 sen. Ada bonus jika kita upload image jugak. Lebih kurang macam Mylot, tapi aku rasa aku boleh dapat duit kat sini. Withdraw tru Paypal dan tak lama lagi dalm E-gold. Sila register Free kat sini

Dormcheck.com
Dari nama forum berbayar ini pun, korang dah tau kan. Ok. Website ini macam dorm. Tak special macam Mylot dan tak macam forum berbayar yang lain. Template dia berbeza. Tapi aku suka sebab ini site kedua yang aku mempunyai paling banyak referrals selain Mylot. Aku ada 9 referals. Kalau ada 10 referrals kita akan dapat $0.25 sebagai bonus. Setiap open post dan balas post dibayar 1 $0.01 dan setiap upload image adalah $0.03. Minimum payout adalah $10 dan boleh withdraw tru Paypal Only. Aku cadangkan korang join site ni. Sila register Free kat sini

Hyip Heat
Salah satu the best site yang aku join. Aku baru je join site ni. dan dari segi bonus dan pembayaran dia agak menarik. Sistem dia begini:

1 post = 1 heatpoint
Each post = 1 HeatPoint
There is a maximum of 25 HeatPoints you can earn in a 24 hour period.
Each HeatPoint = .01 Cent Egold
You can also earn upto 3 Heatpoint per post!
You can also bank your HeatPoints and earn 10% interest every 30 days!
We may also start offering referral bonuses and I will look into that.
Also have an exchange system!
And also, maybe the bonus is still on: 25c signup bonus up to jan31

Faham. sebab tu aku suka join hyip heat. Aku suka sistem dia dan aku rasa tak rugi mencuba. Aku dengar payout dia serenedah $3 dan boleh bayar tru E-gold dan Paypal. Sila register free kat sini

Exodus 3000
Korang nak main game online tak tapi korang dapat sedikit cash dari duit. Percaya tak percaya benda ni? Aku pun tak janji benda ni dibayar atau tak sebab minimum payout $20 dan dalam paypal sahaja. Aku dah main..baru je kumpul beberapa Mars dollar. Cara paling cepat nak dapat duit..korang beli moved. Tak faham kan aku cite pasal game ni. Korang main game ni berdasarkan move. setiap move atau step yang korang guna itu akan dibayar dengan nilai tertentu iaitu Mars Dollar. Payah aku nak nerang. korang gi je kat website diorang. Sila review atau register free kat sini.

Hyipstalk.com
Antara banyak-banyak program di atas, aku paling suka ini. kenapa? Aku join seawal pembukaan site ini. Dan aku akan dapat first payment. Percaya atau tak percaya, dalam masa 7 hari korang akan dapat $5 dengan hanya buat posting 20 post untuk 1 hari. Awas, jangan lebih dari 20 post sehari. Kalau tak korang takkan dibayar. Dan aku sedang menuju ke arah withdraw sekarang. PLan dia mudah. Setiap hari post 20 post. Cukup  140 post. Korang leh buat withdrawal method. Cara withdraw, korang PM ke admin hyipstalk dan bagitau akaun E-gold korang. Mudah bukan. Jangan buang masa lagi. Sila register free kat sini. Wink

Ok. Aku dah bongkarkan serba sedikit beberapa projek yang aku tengah buat dalam bulan ini. Kalau semua berjalan dengan lancar, aku boleh dapat dekat $100 dolar permonth. Insya-Allah. Aku cuba dan share apa-apa yang patut. Jangan risau. Semua blog aku akan ada updated pasal benda ini. Harap maklum.

Ps : Untuk maklumat lanjut boleh pergi kat sini..Ada maklumat yang selalu update kat blog  aku kat blogdrive ini. Hanya maklumat khas tentang Paid for posting..Thread atau post ini aku kopipaste je dari sana..Dah lama sangat aku tak post apa2 kat sini. Harap korang rajin datang sini..

: Sumber bernama :

http://petuamylot.blogdrive.com

Tubetorial.com – Adsense Deluxe

October 15, 2006

Em..macam mana aku nak cerita. Ini dah macam lebih advance topik ni. AKu takut ada yang tak berapa faham. Inipun sebab aku ada review satu website pastu terelated pulak dengan satu lagi website yg cerita pasal wordpress dengan adsense sekali. Nak tahu website apa?

Nama site tu : Tubetorial.com. Site nih menyediakan video untuk mengajar kita tulis blog pasal adsense. Ada juga yg ajar macam mana nak tulis blog. Affiliate dan memacam lagilah. Pendek kata, macam ada cikgu ajar kitalah tapi melalui video. Tapi memang tak semudah itulah. Macam biasa ada masalah masa nak streaming. Aku pun amik dekat sejam baru abis tengok video pasal adsense. Jenuh menunggu. Maklumlah..bape sangat kilobyte persecond yg aku dapat. Nak tunggu buffer lagi…Cam lambat la sikit Harap sangat streamyx danTM dapat bawa internet 8MBs ke Malaysia. Negara lain cam singapura tu dah 12MBs manakala kat Ireland tu 8MBs..Muntah2 diorang tengok video banding kita kat Malaysia ni..

Ok. Ini link ke website Tubetorial.com yg cerita pasal adsense dan adsense-deluxe. Ada kesempatan silat ke site ini. Banyak ilmu dan trick tentang adsense dan teknik blogging yg dapat kita belajar.

P/s :Pen Off.

As great as WordPress is, there’s just some things you can’t do with it right out of the box. One of those things is insert contextual ads from the Google AdSense program or the Yahoo Publisher Network directly into the body of a post, thanks to the way WordPress handles javascript.

Enter the AdSense-Deluxe Plugin for WordPress. With this free plugin, you can insert contextual ads from Google or Yahoo closer to your content where they are more effective, PLUS manage multiple ad sizes and formats with a simple control panel that is integrated directly into the WordPress Admin area.

Check out this video to see how the Adsense-Deluxe Plugin for WordPress makes it easy to make more money with contextual advertising.

Adsense Deluxe

October 9, 2006

0009_21.gif
Em..betul, memang boeh letak adsense tapi mesti menggunakan pautan adsense deluxe..Memang nak buat. Tapi lebih memfokuskan kepada tips dan pemberitahuan ttg basic.Masihlagi tahap bayi blog ini. Harap maklum. bUkan sajE2 je tak nak buat..hehe

Lagi satu..dapatkan ebook PERCUMA ‘ Adsense untuk student” sebelum 16 oktober 2006..hanya untuk tempoh matang saje..kalau tak faham, baca post di ruang Makluman..

Harap Maklum..

October 9, 2006

Assalamualaikum..floppy_disk_walking_sm_nwm.gif

Harap dengan post ini dapat menerangkan banyak faktor mengapa blog ini kurang ditulis untuk beberapa minggu.

Sebenarnya, dalam 2 bulan yg lepas, aku sedang merangka beberapa jadual untuk beberapa blog aku. So, untuk mendapatkan kepastian dan kelancaran blog2 yg lain, blog ini aku hold dlu untuk 2 bulan yg lepas dan hanya beberapa post saja yg sempat aku tulis. Harap dapat faham, perangkaan sedang dijalankan dan sebuah website akan dilancarkan dalam tahun ini. Untuk team adsense ums sendiri. Dan beberapa orang telah direkrut untuk memudahkan kerja aku ini. Tak larat aku nak wat kerja sorang2 nih..hehe

Ok..satu lagi disebabkan oleh beberapa masalah dalaman sendiri. Privatelah..takleh la aku cakap. Malu aku dibuatnya nanti. Kang korang kutuk aku plak.  Hoho.. Tapi maaf, aku tak dapat bagitahu sekarang. Not in this short time..

Wokeh..dah masuk waktu berbuka bagi kawasan kota kinabalu dan kawasan2 yg berdekatan dengannya. Marilah kita berbuka puasa. Selamat berbuka puasa !!