Apa ada pada silat cekak hanafi

Ok..ada apa pada silat cekak hanafi ni? Asal ko asik cerita pasal silat je..buatlah pasal silat lain..martial lain..tai chi ke..taekwando ke..silambam ke..atau yg best2 sikit. Asyik-asyik silat je..

Em..itulah yang biasanya kita dengar kan ? Buat pengetahuan korang semua, bukan aku tak nak buat..tapi aku tak ada ilmu atau asas tentang self defense yg korang minta tu. Maaf sangat-sangatlah. Bukan sebab aku member silat cekak hanafi saja..ruang ini jugak akan aku muatkan pendapat dan komentar dari sumber yg boleh dipercayai..kebanyakkannya akan aku buat ulasan dari artikel yang bakal aku paparkan. HArap maklum. No question more, ok?

Baru-baru ni, kawan aku suruh aku buat website untuk kelab kami, alhamdulillah. Aku dah buat blog pasal kelab silat cekak hanafi untuk back up forum silat cekak hanafi ums. Dah siap pun..korang leh pergi melawat kalau ada masa.

Ok.apa sebenarnya yang ada pada silat cekak hanafi ni? Apa sejarah penubuhannya ? Dan apa yg best sangat pasal silat ni ? Inilah kebanyakkan jugak soalan yg aku dapat sejak buat blog tu..kebanyakkannya emel aku terus..aku bagi cadangan, korang terus je comment kat blog. Leh aku terus bagi jawapan. Yang aku dapat jawab, aku tolong jawab. Yang tak dapat jawab, aku cari jawapan sampai dapat. Tak dapat, aku ikhtiar jugak sampai dapat..asalkan korang puas ati..ok?

Forum silat cekak hanafi ums : Forum

Blog silat cekak hanafi ums : Blog

Advertisements

11 Comments »

  1. 1
    fais Says:

    hang tak tau ker kepimpinan guru utama dah ditolak peh tu digantung 3 tahun..tak tau pasal apa sedih btul

  2. 2
    mded Says:

    As’kum..

    Website ni tajuk adsense tapi xde adsense pun…

    Dalam wordpress pun boleh leak adsense..

    lihat
    http://www.mailinglistbuilder.net

    Utk perihal SCH lihat
    http://www.canang.com

    Terima kasih

  3. 3
    mded Says:

    Untuk letak adsense dalam wordpress bole guna AdsenseDeluxe

  4. 4
    kuzer Says:

    Silat Cekak nih..sesuai untuk perempuan dan lelaki lembut sahaja…harap maklum

  5. 5
    ekan_upm Says:

    jgn nak kata silat cekak untuk org lembut. msk dulu jgn nak nak kata yang x elok. kita makan dulu lauk tu baru tau mana yang kurang masin manisnya.

  6. 6
    Norashady Says:

    Macam mana dengan perkembanagan terkini Abang Mat sekarang ??

  7. 7

    tak tau lagi apa cerita pasal abg mad..dengar cerit, kita kene tunggu perbicaaraan tu. tak tau lagi apa cite tentang perbicaraan tu. nanti aku tau, aku habaq kat sini..korang tau tak pasal ijazah terbaru sekarang? amacam cite? sedih betul aku pasal apa yang dah jadi. Member silat pun makin kurang..uhuk..:(

  8. 8
    Nestum_Racun Says:

    Apa-apa la labu.. suka hati korang la…
    Hidup Cikgu Mat Radhi…. Hidup Cekak

  9. 9
    amer Says:

    kuzer………

    lu pikir la sendiri…….lu jgn kate ape yg lu tak thu……
    klu nak rase silat hnafi tu lembut atau keras mai la join silat hanafi…….
    silat hri bulan buleh patoh pnggn hng tu…..

    jangn caci….. silat melyu asli ……..

  10. 10
    alkawntar Says:

    Ive been offered a hand me down, but would rather get a modern one, has anyone got experience of one of these:

    http://www.drewsmarketingminute.com/2009/12/insights-into-logo-design.html

  11. 11

    Very nice blog post. I certainly appreciate this site.
    Continue the good work!


RSS Feed for this entry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: